Představujeme nové UV stabilní pojivo PolyaStone

22. 3. 2018

V pořadu Jak se staví sen má premiéru náš nový produkt, UV stabilní pojivo PolyaStone. Nové pojivo vyniká zpracovatelností za nižších teplot, rychlejším vytvrzením a především dlouhodobou odolností vůči ultrafialovému záření. Podívejte se, jak se povedla přeměna rodinného domu.

V rámci naší produktové nabídky uvádíme na trh nové UV stabilní pojivo PolyaStone. Jeho základní charakteristikou je 100% odolnost proti degradaci ultrafialovým zářením. Unikátní dvousložkové pojivo PolyaStone disponuje nízkoviskózní konzistencí a je zcela bez rozpouštědel. UV stabilní pojivo je bezbarvé a během procesu stárnutí nepodléhá změnám zabarvení způsobeným ultrafialovým zářením. Díky tomu je nové pojivo vhodné pro designové kamenné koberce TopStone ve světlých odstínech včetně bílého mramorového kamínku.

Pojivo PolyaStone urychlí realizaci

Výhodou 100 % UV stabilního pojiva PolyaStone je zpracovatelnost i při velmi nízkých teplotách. Pojivo lze zpracovávat až do minimálních teplot blížící se 0°C. Další předností, kterou vyniká nové pojivo PolyaStone je velmi rychlý proces tvrdnutí, který urychluje samotnou realizaci a následné užívání povrchu.

Výhody pojiva PolyaStone:

  • 100 % UV stabilní
  • zpracovatelnost při nižších teplotách okolo 0°C
  • rychlé vytvrzení
  • vhodné pro světlé odstíny kamínků v exteriéru

Premiéra unikátního pojiva v pořadu Jak se staví sen

Nové pojivo PolyaStone zažívá svou premiéru v televizním pořadu Jak se staví sen odvysílaného 26. 3. na stanici Prima. Kamenný koberec byl designéry vybrán pro plynulý přechod z venkovního schodiště, přes zádveří a až do vstupní chodby. Díky tomu plynulý přechod působí elegantním a nerušeným dojmem.

Jelikož celé stavební úpravy se odehrávají v doslova šibeničním termínu, provádí naši technici pokládku v noci. Přitom je využito nové pojivo PolyaStone z důvodů rychlého vytvrzení a nízké zpracovatelské teploty. Díky 100% UV stabilitě navíc bude kamenný koberec stále jako nový a bez nežádoucích změn způsobených ultrafialovým zářením. Při teplotě 20°C je povrch pochozí přibližně za čtyři hodiny. Ráno proto dělníci mohli pokračovat v dalších stavebních pracích.

Na úspěšnou realizaci kamenného koberce TopStone se podívejte v pořadu Jak se staví sen.

PolyaStone zakoupíte společně s kamenným kobercem

Pojivo PolyaStone prozatím není samostatně prodejné. Již teď ale lze pojivo objednat na našem e-shopu ve spojení s nákupem kamenného koberce. Při nákupu stačí zvolit položku „Vyšší UV stabilita“.

TopStone Jak se staví senTopStone Jak se staví senTopStone v Jak se staví sen